Quantum-Allergy


Facebook Twitter Google PlusCopyright © 2007-heden Quantum-Care
Referenties
Chronisch vermoeid

Dank je wel voor de ervaring en succes volle behandeling bij mij met de Quantum-Bodyscan! Door de energetische bodyscan kwam Linda erachter dat het niet helemaal lekker zat met mijn alvleesklier. Gouden greep, want na 2 behandelingen voelde ik me een stuk vrijer in mijn lijf en er kwam meer energie vrij. We zijn nu 3 maanden verder en ik ga nog steeds lekker mijn gang.

Nierbekkenontsteking

Mijn ervaring met de Quantum-Bodyscan was zeer positief. Het apparaat is zeer nauwkeurig en kan alk onderdeel van het lichaam goed in beeld brengen. Mijn problemen zijn de alvleesklier en mijn nieren. Dat is ook duidelijk te zien op het beeldscherm. Door behandeling met Quantum-Touch en de Quantum-Bodyscan was het mogelijk mijn lichte vorm van suiker weg te halen.
Ik heb nu ook geen last meer van mijn nieren, die zijn behandeld o.a. met de trilling van stenen die bij mijn lichaam horen. Het resultaat is uitstekend.
Zo nu en dan controleert Linda nog even mijn organen en alles is in orde. Voor mij geen beter apparaat dan de Quantum-Bodyscan (Oberon).
Hartelijk dank voor deze bijzondere manier van behandelen, geheel pijnloos en zeer effectief. Ik ben Linda zeer dankbaar, dat ze mij hier mee heeft behandeld.

Nel Schagen

2 Linda's

Na vele jaren van dokteren kreeg ik van een kennisje een tip om het eens in een andere richting te zoeken, en dat te doen bij Linda Menkhorst, en om te vragen naar een Oberon scan Na een afspraak gemaakt te hebben, kreeg ik een intakeformulier via de computer en na die teruggestuurd te hebben ben ik er op af gegaan.

Ik werd vriendelijk welkom geheten, en na even wat gesproken te hebben kreeg ik een koptelefoon op m'n hoofd die in contact stond met een computer die ik zelf kon bekijken. Linda stelde na wat vragen de computer in en na ongeveer 45 min kwamen er plaatjes uit de printer waar ik van stond te kijken.

Na uitleg van bepaalde tekens kwamen precies de problemen naar voren waar ik al jaren mee bezig ben, waaronder: long- en darm problemen, bloeddruk en verschillende allergieŽn (granen, -tarwe, -chocola, -boekinkt, -stof, -krant, -sinaasappels en nog veel meer. Ik schrok wel maar was wel erg blij dat er veel dingen uit naar voren waren gekomen. Ik kreeg het advies om voor behandeling naar Linda Liefting te gaan.

Meteen de eerste keer bij Linda Liefting is ze begonnen met de behandeling. Ze heeft me behandeld met Quantum-Allergy. De stofjes die uit de Oberon kwamen zijn met buisjes behandeld.

Ook heeft ze verschillende dingen gecombineerd, zoals Quantum-Allergy met acupunctuur. Laat ik niet het cuppen vergeten. Het bindweefsel op armen schouders en bovenrug zat erg vast en ik wilde niet laten merken hoe pijnlijk de behandeling was, en dus kon ik de volgende dag niet normaal tegen de rugleuning van een stoel zitten, eigen schuld dus. Die pijn is verholpen door het Quantum-Touchen. Als laatste kreeg ik dan nog de verblijfsnaaldjes in m'n oren. Vraag mij niet of ik blij ben... ik ben super blij, van mijn allergieen ben ik af en ik heb geen prednison of antibiotica meer nodig gehad voor de andere problemen.

Dus ben ik beide Linda's heel erg dankbaar en wens ze veel succes met hun werk.
A.H.

Klopt precies

Ik ben nog steeds verbaasd hoe de Quantum-Bodyscan zo goed en duidelijk weergeeft wat er in mijn lichaam aan de hand is en wat de oorzaak is van de problemen. En het klopt precies. Zoals de twee onstekingen in mijn kaak, die overgens na de behandeling helemaal weg zijn. Mijn maagpijn is over. En mijn darmen zijn al een stuk verbeterd. Mijn keelpijn en die vieze smaak is ook helemaal weg. Ik vind het heel bijzonder.

Stress

De Quantum-Bodyscan bracht voor ons in beeld, wat we eigenlijk wel wisten. Stress, in diverse vormen en negatieve emoties hebben heel veel invloed op je lichaam. Hoeveel invloed was zichtbaar bij de test. Het heeft ons er nog eens extra van bewust gemaakt, hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en te leven zoals het voor jezelf goed voelt.

Fibromyalgie

"Fibromyalgie is in de huidige medische wereld niet zichtbaar te maken". Die stelling gaat nu niet meer op, omdat hetgeen ik en al die andere mensen met fibromyalgie voelen nu zichtbaar is te maken via de Quantum-Bodyscan.

Een aantal weken geleden ben ik bij Linda geweest, en daar heb ik mogen ervaren hoe een geweldig apparaat de Bodyscan. Al mijn onbegrepen klachten zijn met uiterste precisie, tot in de kleinste details, en voor iedereen te begrijpen methode duidelijk zichtbaar gemaakt.

Met Quantum-Touch en Quantum-Allergy zijn we nu de klachten aan het behandelen, met tot nu toe zeer goede resultaten.

F. B.

Down to earth

Ik vind dat de Quantum-Bodyscan de drempel lager zet voor mensen die een beetje down to earth zijn. Met de Bodyscan kunnen ze zien in welk deel van hun lichaam de mogelijk oorzaak van hun pijn, ziekte ligt en daarna na de behandeling kunnen ze ook nog kijken of een verbetering plaats heeft gevonden.

De Bodyscan brengt je in de gelegenheid het onzichtbare zichtbaar te maken. Hierdoor kunt je als patient beter volgen wat er in jouw lichaam gebeurt na een behandeling met Quantum Touch, acupunctuur of Quantum-Allergy. C.T.

Celherinnering

Het meest frappante is dat er dingen uitkwamen die het apparaat niet kon weten of waarvan wij dachten dat het al lang over was. Het klopt dus echt... Toxines en andere lichamelijke belastingen van vroeger, soort van cel/weefsel herinnering aan een pathogeen. Cellen die niet helemaal werkte zoals zou "moeten". top!!! Om dan ook te zien wat je lichaam doet na dat het apparaat je "behandeld'" heeft, of na een Quantum-Allergy of QT behandeling. Super...je ziet meteen de verandering in het weefsel. fysiek veranderd er dus ook iets. Soms iets heel fijns en kleins en soms een enorm verschil in de oude en nieuwe situatie. Het is dan ook wel iets waar het lichaam zelf nog aan moet wennen en aanpassen. In elk geval, de resultaten die waren er naar. Het heeft ons beide super geholpen.

Groet M&R

Inzicht en preventief

De Body Scan die ik bij Linda heb ondergaan heeft me veel inzicht gegeven wat er onder mijn huid afspeelt. Ook zaken waar ik mij nog niet bewust van was omdat ik geen klachten had maar waar ik nu wel aandacht aan kan besteden. Dus helend maar ook preventief is dit een mooie manier om te zien hoe het met je lichaam maar dus ook met je gezondheid er voor staat. Samen met Quantum-Allergy kan er dan een gerichte behandeling plaatsvinden ipv eerst te moeten gaan zoeken.

Groetjes M.

Inzicht en resultaat

Nu wij, mijn vrouw en ik met een aantal klachten al weer enige tijd voor behandeling zijn geweest en zoals je weet begonnen met NAET/JMT door de vele klachten o.a. allergieŽn werd het een vrij lange weg die echter steeds dichter werd benaderd en zo de oorzaak steeds sneller opgespoord kon worden..

Het is ons een behoefte om hierbij even te noemen dat wat jij met zeer veel kennis geduld en altijd met een opgewekt humeur voor ons hebt gedaan zijn we je zeer dankbaar voor en daarbij is een geruststellende gedachte dat we je ALTIJD om raad kunnen vragen.

Wij kunnen voorts noemen dat sedert de Quantum-Bodyscan in beeld is gekomen wij nog sneller een duidelijk beeld kregen maar ook bespeurden dat een DIRECT ingezette correctie op dit apparaat ook onmiddellijk werkt!

Snel dus, en ook door jouw goede inzicht en kennis gaat de behandeling zonder veel obstakels zijn werk doen. Het is even koptelefoon op en de verbinding met de Quantum-Bodyscan is er, even aan klikken op die organen die je in beeld wilt hebben en zo is het mogelijk om SNEL maar dan ook heel SNEL het gehele lichaam van top tot teen in beeld te krijgen en zag je bijvoorbeeld in mijn geval de voorlaatste keer wat afwijkingen die worden aangegeven met een driehoekje naar beneden, wat aangeeft dat er op dat punt iets uit balans is. Je zet de correctie in en een volgende controle, breng je dat orgaan weer in beeld-archief opslag en zet de laatste situatie van dat moment er naast en zie je direct of e.e.a. is verbeterd. Zo is erbij mij keel-hartklep-pancreas-behandeld en zagen we een goede verbetering na 14 dagen.

Zelf voelde ik ook dat de keelpijn al vrij snel over was na de behandeling. Wat wij zo goed vinden van de Quantum-Bodyscan is, dat je zo snel duidelijk dat orgaan wat je wilt beoordelen kunt zien en waar door middel van donker gekleurde symbolen direct ziet waar het NIET goed gaat. Ook geeft het de positieve situaties aan door de gele blokjes en dat is optimaal in feite. In balans is ook het driehoekje omhoog en uit balans naar beneden.

Wat een nog grotere indruk maakt is het feit dat een bepaalde plek in een orgaan zeer groot tot in kleine details in beeld gebracht kan worden en je duidelijk ziet waar er wat is en dat dat ook blijkt overeen te komen met onze eigen ervaring.

Samengevat vinden wij als patient deze scan-methode SUPER.

Veel succes met dit geweldige apparaat, P. en A.

Schildklier en hartkleppen

Mijn ervaring met de Bodyscan was in de eerste instantie dubbel. Heel nieuwsgierig, maar tegelijkertijd ook de vraag of ik wel allemaal wilde weten wat ik mankeerde. Ik besloot het erop te wagen, want als er wat gevonden zou worden kon ik er in iedergeval iets aan doen.

Heel uitgebreid werden alle organen en lichaamsdelen gescand en gezien de tekentjes kun je meteen zien hoe de kwaliteit van het weefsel ervoor staat. Zo zag het er bij mij vrij goed uit maar er werd wel minder goed functionerend weefsel geconstateerd bij mijn schildklier en hartkleppen. Dit heb ik meteen door een cardioloog laten onderzoeken en het bleek precies te kloppen.De schildklierwaarden in mijn bloed zijn nog binnen de perken, al heb ik duidelijk symptomen in die richting. Ik hou het dus in de gaten.

De Quantum-Bodyscan kan ook precies aangeven wat voor mogelijkheden er voor je zijn op homeopatisch, allopatisch en op het gebied van allergenen en voeding. Hier ben ik mee aan de slag gegaan en inderdaad het is frappant hoezeer het klopt.

Ik ben blij dat ik deze scan heb gedaan en er is mij op deze manier veel duidelijk geworden. Eigenlijk is het een middel om preventief met je gezondheid om te gaan in plaats van afwachten tot het te laat is.

Pamela Veldema, Praktijk voor natuurgeneeskundige kinesiologie

Fantastische ervaring

Onze zoon van 1 jaar wordt al geruime tijd door Linda behandeld via de NAET-methode. Met zulke goede resultaten, dat ik besloot ook voor mijn verzameling aan niet altijd specifieke lichamelijke klachten de hulp van Linda in te roepen. Daar werd direct door Linda de voor mij nog onbekende Bodyscan bij ingeschakeld.

Al heel snel bleek dat dit eigenlijk een echt ongelooflijke manier van behandelen is ... je hoeft er alleen maar voor op een stoel te zitten met een speciale koptelefoon op je hoofd, en een beeldscherm voor je neus laat de resultaten zien van de scan die ondertussen van je lichaam gemaakt wordt ... organen, gewrichten, je hele lichaam ... echt prachtig. En natuurlijk ook heel belangrijk: geheel pijnvrij en zonder enige inspanning ... wat wil je nog meer. Per gedeelte van je lichaam, ook per orgaan of gewricht, kun je zien of het betreffende gebied 'goed werkt in je lichaam' c.q. goed in balans is, of dat er een aanvullende behandeling nodig is om de werking te activeren of te verbeteren. De aanvullende behandeling wordt ook door de Quantum-Bodyscan gedaan, gewoon weer via de koptelefoon, en kan daarna zonodig vervolgd worden door bijv. een Quantum-Allergy behandeling.

Het is werkelijk waar een fantastische ervaring om je eigen lichaam voor je neus in kaart gebracht te krijgen, met gedetailleerde tekeningen/plaatjes en levensecht in kleur. Op de plaatjes is direct te zien waar volgens de Bodyscan de probleemgebieden zitten d.m.v. driehoekjes en vijfhoekjes, en zelfs als leek kon ik dit zelf al heel snel interpreteren, wat het meekijken en meedenken al snel heel makkelijk maakte. Op die manier was ik echt samen met Linda zelf naar mijn lichaam aan het kijken en luisteren en maakte ik actief deel uit van de behandeling. En natuurlijk was het geweldig, en zelfs verbazingwekkend om te zien dat de Quantum-Bodyscan ook daadwerkelijk de gebieden aangaf waar ik klachten had, terwijl ook andere klachten waar ik niet meer zo op lette toch weer zichtbaar werden gemaakt en ook direct behandeld konden worden.

En het allermooiste was natuurlijk dat bij een nieuwe scan, zo'n 3 weken later, al direct bleek dat er in echt alle door de Bodyscan behandelde 'probleemgebieden' verbetering was opgetreden. En daar had ik zelf helemaal bijna niets voor hoeven te doen, alleen maar bij Linda de koptelefoon op te zetten en de Quantum-Bodyscan z'n gang te laten gaan.

... en ik sluit me helemaal aan bij het verhaal 'zelf aan het werk' van Esther, ik had dat nooit zo goed kunnen verwoorden, maar ... idem dito!

P.J.

MRI-scan

Toen ik lang op een MRI-scan moest wachten voor mijn rug, gaf het mij een rustig gevoel al via de Quantum-Bodyscan te zien dat er gewoon, of ongewoon, een zenuw klem zat. Ik kon ook goed zien waar dat het geval was. Toen ik een paar weken later de uitslag van de MRI kreeg, bleek deze dezelfde uitslag te geven als de Quantum-Bodyscan. Daar hoefde ik niet benauwd voor in een "tunnel" te liggen!

L.

Hoge bloeddruk en whiplash

De eerste keer dat ik door de Quantum-Bodyscan gescand ben. was ik erg sceptisch, maar nadat de eerste modellen met meetresultaten getoond werden en precies de problemen aangaf met de oplossing met behulp van reguliere medicijnen, door behandeling met de Bodyscan en door homeopathische producten. Hier heb ik veel baat bij gehad en het niet goed functioneren van mijn rechternier is door deze behandeling helemaal weer goed.

Ook bij mijn hoge bloeddruk kwamen erg goede metingen en adviezen uit met het resultaat dat ik geen pillen meer hoef te slikken. De na-controle met de Quantum-Bodyscan geeft juist aan wat er verbeterd is. Het opmerkelijke met de Bodyscan was na een auto ongeluk waarbij het ziekenhuis bijna met zekerheid opgaf dat het een whiplash zou worden. Wat de metingen in het ziekenhuis niet konden registreren, gaf de Quantum-Bodyscan wel de beschadigde plaatsen aan. Zelfs de energie die ik zelf direct na het ongeval met QuantenTouch techniek had toegepast werd zichtbaar.

Na de metingen ben ik nog ruim een uur door twee therapeuten op de juiste plekken behandeld en hierna nog een paar kleine behandelingen en bij het meten was alle nekpijn en rugpijn verdwenen in drie dagen. Mijn vrouw die aanvankelijk geen nek klachten na het ongeluk had, heeft nog een week pijn in haar rug en spieren gehad. Ik vind het een verrijking door de grote verscheidenheid en mogelijkheden van de Quantum-Bodyscan. P.E.

Zelf aan het werk

De resultaten met de Bodyscan zijn verbluffend. Zonder dat je vooraf vermeldt wat er waar aan de hand is toont de Quantum-Bodyscan het probleem op de precieze plek aan. Behandeling is dus heel specifiek en precies. Zelf merk je het verschil in de praktijk. Mocht je het dan nog niet geloven, dan bevestigt de Bodyscan achteraf dat de behandeling is aangeslagen op die precieze plek.

Jij werkt sowieso heel erg met het zelf laten zien en ondervinden dat je behandelingen werken. Je zet de mensen die bij jou onder behandeling zijn het liefst zelf zoveel mogelijk aan het werk. En dat werkt erg prettig, we kunnen nu zelf daadwerkelijk meehelpen het probleem op te lossen!

Ik zoek regemaltig bevestiging bij je. Want het ziet er niet alleen simpel uit, het is ook simpel en toch geloof ik niet altijd dat het werkt. Want je wilt gewoonweg niet geloven dat het zo simpel is. Niets is minder waar. Keer op keer open jij mijn ogen door me op reacties te wijzen die ik anders niet zo zou hebben geinterpreteerd. Zo leer je mij zien dat het werkt en hoe het werkt.

Geweldig. Jij bent op zich al een eye-opener. En je vrolijkheid en je gezelligheid, maar vooral je smakelijk brede lach zijn erg aanstekelijk!

Esther

Sceptisch

Na vele malen met problemen gelopen te hebben, kreeg ik van een kennisje het advies om eens iets te laten onderzoeken via de Quantum-Bodyscan. Nou had ik daar nog nooit iets van gehoord dus stond ik er sceptisch tegenover. Maar nadat er eenmaal een bodyscan was gedaan wil ik iedereen die problemen heeft adviseren om dat ook te proberen. Alle kleine vervelende pijntjes en irritaties kwamen op de scan naar voren. Er bleef echt niets achter.

Het is voor mij niet te begrijpen hoe dat via de koptelefoon op de computer komt te staan, zonder dat ik een woord hoefde te vertellen. Exact de plaatsen waar ik problemen had, werden met kleuren in sterkte op het scherm aangegeven. En met die gegevens zijn we bezig aan de verbetering van alle problemen. Als ik dit had geweten had ik het jaren eerder gedaan. A.H.
Allergie

Ik ben laatst gescand door de Quantum-Bodyscan. Het was een relaxte ervaring om mee te maken. Tussendoor gaf Linda me bij alles een uitgebreide verklaring. Door de duidelijke plaatjes had je gelijk duidelijk voor ogen waar en in welke mate er iets in het lichaam er aan de hand is.

Ik vond het erg handig dat hij o.a. allergien scant. Ik had zelf nooit gedacht dat ik last had van allergien. Maar het bleek zelfs duidelijk met mijn klacht te maken te hebben. Ik ben blij dat deze problemen nu aangepakt kunnen worden dankzij de scan.

A.

Overeenkomst

In de eerste plaats vonden we het beiden heel fascinerend. De resultaten die we zagen, kwamen overeen met onze klachten. Echt verbluffend, zonder de klachten van tevoren te vertellen. Aan de hand van de resultaten kunnen we nu aan onze klachten werken.

En tevens onze eetgewoonten veranderen. Dit i.v.m. intolerantie voor bepaalde voeding, dat ook aan het licht kwam. Voor een ieder, die ook een bodyscan wil laten doen, bevelen we dit ten zeerste aan.

J. en I.

Vervolgtherapie

De bodyscan was voor mij een geheel nieuwe ervaring. Het zelf mee kunnen kijken naar wat er allemaal in mijn eigen lichaam gebeurt is een hele belevenis. De indrukken waren eerst wat overweldigend maar daarna als het aan je uitgelegd is: fascinerend om te zien hoe je organen werken.

De anderhalf uur durende scan was zo voorbij. Iedere vraag die ik stelde kon Linda meteen uitzoeken en ook nog behandelen indien noodzakelijk . Na de behandeling kon ik meteen verandering zien op het computer scherm. De uitslag die de Bodyscan op papier afdrukte gaf aan mijn vervolgtherapie een goede handleiding. Het was een goed idee.

Groetjes A.

Speurneus

De Bodyscan op zich was geweldig simpel: eenvoudigweg de koptelefoon op en daar kwamen de uitslagen. Ik realiseer me terdege dat bij het interpreteren van de uitslagen de ervaring en "speurneus" van de onderzoeker (in dit geval Linda) een grote rol spelen.

Eigenlijk heb je aan ťťn onderzoek niet genoeg. Het eerste onderzoek geeft een beeld van de situatie, waarna een behandeling gegeven wordt. In een later onderzoek zou zichtbaar gemaakt kunnen worden wat er blijvend verbeterd is en waaraan nog meer aandacht gegeven dient te worden.

Haha, dat gaan we dus in de Quantum-Care Bodyscan Workshop doen.... Leer ik gelijk weer wat bij, is ook mooi meegenomen.

Groetjes M.S.

Meekijken

Vanwege de buikpijn, hoofdpijn ťn het eczeem van mijn zoon hebben wij een afspraak met Linda gemaakt om eens via de Oberon te kijken wat er voor hem te vinden was. Bij de reguliere artsen kwam niets uit bloedonderzoek en zoals altijd kregen we een hormonen zalf mee. Dat was nu net wat ik niet wilde want dat is puur symptomen bestrijden.

Van Linda had ik wel wat gehoord over de Oberon maar wist echt niet wat ons te wachten stond. Mijn zoon vond het allemaal wel spannend en zag er erg naar uit. Wat ik wist had ik hem verteld en verder zouden we het wel ervaren.

Nadat Linda hem de koptelefoon had opgezet werd hij helemaal enthousiast van alle plaatjes die hij te zien kreeg. In eerste instantie hebben we heel bewust gescand naar organen waarvan we dachten dat er iets mis kon zijn en inderdaad kwamen daar ook wat symbolen voor die aangaven dat er inderdaad wel iets aan de hand was. Binnen het programma kon daar direct op gekeken worden wat het zou kunnen betekenen en konden er nog meer gerichte opnamen gemaakt worden.

Mijn zoon vond het super. Nadat we de 'probleem' gebieden hadden bezocht, zocht Linda nog wat dingen op die leuk waren om te zien voor hem. Geweldig om te zien dat alle organen gescand kunnen worden, overal wordt aangegeven waar er iets 'mis' zou kunnen zijn en het heel duidelijk allemaal te zien en te volgen is. Hij vond het geweldig en heeft tijden rustig gezeten om alles te ervaren.

We hebben zelfs naar spanning in de hersenen gekeken. Zou er iets van zijn klachten veroorzaakt kunnen worden door spanningen. Natuurlijk moeilijk om er alles op te gooien maar we hebben heel veel duidelijk gekregen uit de scan.

Wat we verwachtten dat er in zijn darmen iets zou zijn klopte absoluut. En dat werd later nog meer duidelijker dat het te maken had met een tekort aan bepaalde enzymen. Zijn alvleesklier miste duidelijk bepaalde enzymen. We zijn die gaan toevoegen in het dagelijkse eten middels een complex en inderdaad zijn erna de klachten afgenomen. We zijn er nog niet maar hij is duidelijk verbeterd na zijn eerste onderzoek met de Oberon.

M. en L.